top of page

Vores rådgiverydelser

Vores forskellige ekspertiseområder er designet til at passe til dit projekts skiftende behov.

01.

LEDELSE OG TILSYN

Dansk Husrådgivning tilbyder byggetilsyn fra idéfasen til afleveringens fasen. Vi sørger vi alle aftalerne med entreprenørerne bliver overholdt iht. bogen for at undgå ekstraarbejde. 

02.

INGENIØRBEREGNINGER

Dansk Husrådgivning udarbejder ingeniørberegninger til alle typer af lav-boliger ifm. ombygning, tilbygning og nybyggeri. Vi udarbejder statik inden for stål, træ og betonkonstruktion.   

03.

PROJEKTSTYRING

Dansk Husrådgivning tilbyder byggeherrerådgivning fra kontrakt til aflevering. Vi deltager i byggemøder både med myndigheder og entreprenørerne. Vi sørger for at du får kvalitetssikring fra alle udførende. 

04.

ENERGI- OG MILJØRÅDGIVNING

Dansk Husrådgivning udarbejder energirammeberegninger til alle typer boliger ifm. ombygning, totalenergirenovering, tilbygning og nybyggeri. Vi tilbyder også miljørådgivning ifm. undersøgelse af skimmelsvampe og miljøscreening ifm. nedrivning og renovering af ejendomme. 

05.

PROJEKTERING

I vores lille tegnestue tilbyder vi projektering af alle typer konstruktioner, har du et myndighedsprojekt og mangler byggetilladelsen, hjælper vi gerne hele vejen indtil du både får byggetilladelsen og ibrugtagningstilladelsen. 

06.

EJENDOMSKONSULENT

Vil du undgå alle besværligheder ifm. købe af fastejendom, kan vi som ejendomskonsulent tilbyder rådgivning ifm. en grundig gennemgang af tilstandsrapport, energirapport og el-rapport. Vi bestiger også ejendommen før du køber. 

“Du kan drømme, skabe, designe og bygge det mest vidunderlige sted i verden. Men det kræver, at folk gør drømmen til virkelighed.” 
bottom of page